Milo

Det heter dette herlige mønsteret på vest/topp. Strikket i muskat, bomullsgarn fra drops. Omtrent det eneste bomullsgarnet jeg liker å strikke med, men det blir ikke så jevnt og pent som jeg helst vil.

This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.

10 Responses to Milo

 1. Kristin says:

  Så skjønn den ble :) Skikkelig pen på ei nydelig jente!!

 2. kath says:

  Flott topp!!!!Og ja jg er med på strikkekveld:D

 3. manne says:

  Søt topp på søt jente!

  Jeg blir bare mer og mer forelsket i Milo-toppen.. og den flytter stadig fremover i køen. Nå har jeg riktignok ingen jenter selv, men med 5 tantebarn hvorav samtlige er jenter skulle det ikke mangle på mottagere…

 4. Birgitte says:

  Så søt topp det var. Hun inni også da=)

  Ha en fortsatt god sommer! =)

 5. sipusa says:

  Kjempesøt top, artig med fletta som kom litt på sida av toppen:-D

 6. Heidi79 says:

  Nydeleg! Eg syntest ikkje det såg ujamnt ut. Men alt eg strikkar sjølv, det er ujamnt det… Sånn er det, vanskeleg å ikkje vera kritisk på eige arbeid.

 7. Kari Anne says:

  Heisann!

  Så mye fint du lager :o)

  God sommer.

  Hilsen fra Kari Anne

 8. anlen says:

  Hei! Eg har også sett på Milo, og hadde til og med bestemt meg for å kjøpe mønsteret, men eg er visst ikkje venner med Paypal;) Så då får eg vel klare meg uten Milo. Den er nydelig, og eg får aldri bomullsstrikk til å bli så jamt som eg vil. Det er sikkert noko fleire av oss plagast med:)

 9. Sommertid says:

  Den her var kjekk og grei. Fin å ha til et ola skjørt kanskje ??
  Go sommer !

 10. AnitaK says:

  Så flott topp, og nyydelig jente

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.