Junisokker… I juli

Og enda er ikke marssokkene ferdig, men de er i alle fall påbegynt. *flau* Junimønsteret heter Army inspired socks, og ettersom jeg ikke har fulgt mønstreret helt, er vel mine army inspirer army inspired socks. Er fornøyd med knappevalget mitt da, de har følgende tekst: Military Equipment.

Strikket først en sokk i arwetta sokkegarn, men det garnet ble jeg slett ikke venn med, så da ble det et par i fabel i stedet. Med røde knapper og rødt bånd. Godt fornøyd ble jeg med sokkene da jeg endelig fikk det som jeg ville, med litt endring av mønster og garn.

This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.

2 Responses to Junisokker… I juli

  1. Hege81 says:

    Flotte sokker :)
    Er så stilig med de strekene over med knapper :)

  2. Helen says:

    Kjempekule sokker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.