Hemmelig venn i juli

Denne måneden har jeg vært med på hemmelig venn på Hobbyboden igjen, og det har dukket opp en aldeles fantastisk gave i postkassa. Det vil si, den havnet aldri i postkassa, postmannen kom rett med den på døra til meg. :)

Her er et bilde av herligheten:

Fem nøster falg fra dalegarn og et nøste med london effektgarn. Og en nydelig engel med en stor glorie. Glorien pynter vakkert opp rundt et kubbelys på bordet mitt. Tusen takk til min hemmelige venn som jeg tipper er Trollmor!

Litt (mye, men ikke alt som kan blogges enda) strikking har det også blitt. Sokker til Eskil i sauberball garn, som jeg elsker, både garnet og fargene og så er det er skjerf til den samme gutten, strikket i Kauni.

This entry was posted in Hemmelig venn, Strikking. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.