Votter!

Det er jo helt klart vottesesong nå. Varme ullvotter og nesten 20 varmegrader ute hører helt klart sammen. Eller kanskje ikke, men godt forberedt til vinteren kan vi vel snart sies å være.

Først enda et par hjertevotter. Mens noen sliter med å strikke to av et slag, så sliter jeg med å gi meg etter to. Disse er strikket i rauma finullgarn.

Og når jeg fant mønster på noen herlige votter, var det bare å gi seg i kast med strikkingen av disse også. Det første paret var ment som en gave, men Eskil ville det annerledes. Han SKULLE ha de, ikke snakk om noe annet.

De blåturkise er strikket i finullgarn og de grønne i peruvian highland wool.

Eskil måtte bruke de med en gang:

Litt varme på kjøkkenbenken:

This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.

7 Responses to Votter!

 1. Hanne says:

  Nydelige votter. Skjønner at lillegutt ville ha dem selv ja ;) Er det ikke morsomt når det en lager blir så godt motatt?

 2. amylin says:

  Flotte votter du har strikket. Jeg sliter også å stoppe etter to, men det er fordi jeg som regel strikker to venstrevotter og må strikke to høyrevotter.

 3. Elisabeth says:

  Disse hjertevottene var om mulig enda finere enn det forrige paret, og det nye mønsteret var herlig. Har lagret begge oppskriftene, tusen takk for tips!

 4. Hege says:

  Jeg er mye mer fornøyd med vottene i finull, synes det garnet passet mye bedre til oppskriften og så er jo fargene veldig meg da! Takk for skryt!

 5. Marianne says:

  Vottene ble kjempeflotte, og likte skjørtet og babyteppet veldig godt også! Mye fint du har laget!

 6. rigmor says:

  For noen flotte votter!! ! nå er mønsteret lagret, for disse må jeg lage til vinteren!!!

  Ha en flott ny uke!

 7. Torunn says:

  Kjempeflotte vottar!! Ha ei fin veke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.