Mine aller første tå-opp sokker

Jeg fant denne oppskriften i Kath sin blogg, og dermed måtte jeg jo prøve meg. Hadde to nøster med smart-garn jeg ikke visste hva jeg skulle bruke til, dermed ble de til deilige, varme, lange sokker. Morsomt å strikke sokker på denne måten, men skal jeg være helt ærlig, liker jeg best rund tå på raggsokker. Kanskje jeg må finne på min egen oppskrift?!

This entry was posted in Sokker, Strikking. Bookmark the permalink.

One Response to Mine aller første tå-opp sokker

  1. kath says:

    Grattis med ny blogg!!Gooood helg:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.