Stor oppdatering

Det blir en del strikking om dagen, og litt mindre blogging. Men nå skal jeg ta meg selv i nakken og oppdatere litt. Har strikket denne herlige omslagsjakka fra nøstebarn, i nøstebarngarn. Den ble et lite evighetsprosjekt. Først gikk jeg tom for garn og måtte bestille mer. Så brukte jeg lang tid på å finne inspirasjon til å strikke den ferdig, og så måtte den jo monteres. Jeg liker IKKE å montere.

Men endelig ble den klar, og den ble jo knallfin:

Nærbilde av knappen:

Etter å ha strikket masse med nøstebarnull måtte jeg finne noe helt annet, så da ble det en genser i deilig alpakka jeg hadde liggende. Sandnes alpakka, så det er mellomtykk alpakka og genseren er helt fantastisk myk og god:

Sokker trenger man alltids, et lite utvalg:

Disse er strikket i zauberball og mønsteret heter tidal wave socks:

This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.

2 Responses to Stor oppdatering

  1. Elisabeth says:

    Omslagsjakken har herlige og glade farger, og den knappen er bare søt! Likte veldig godt sokkene i Zauerball, må visst bestille noen slike nøster, har jo sett på dem lenge ;) Ha en fin søndag!

  2. Grete says:

    Montering er gørr. Alle mine prosjekter strander der … Både genser, sokker og jakke var flotte, men omslagsjakka var ekstra fin, synes jeg. Knappen var bare nydelig! (Hvor får man tak i slike? :D)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.