Genser til Eskilsen

Eskil blir nemlig kalt Eskilsen i barnehagenm så da har vi visst begynt med det her hjemme såvidt også. :) Genser strikket i silketweed fra Malsen og mor, kantene er noe restegarn jeg hadde liggende, mønsteret ble til etterhvert, eneste planen min var at jeg ville ha kengurulomme og hette på den. Meget fornøyd med resultatet ja!

This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.

9 Responses to Genser til Eskilsen

 1. sol says:

  Fin genser, den blir sikkert flittig brukt i barnehagen utover høsten.

 2. Hanne says:

  Den ble KNALLFIN! Og Eskilsen sjøl er knakande kjekk i nygenser’n sin :-)
  God helg!
  Pludrehanneklem

 3. Hanne says:

  Fin genser :)

 4. mimouna says:

  Flott genser til en herlig gutt. Det gjorde seg med de kantene i kontrastfarge.

  Ha en god helg!

 5. Grete says:

  Den var superfin, du er så flink! Minas rosa (ikke rød, så jeg etter hvert) kjole er også helt nydelig! Og skikkelig gode unger lager du også! God helg!

 6. Lilje says:

  Kjempefin genser!

 7. Elisabeth says:

  Kjempefin genser som absolutt så ut til å kle den kjekke Eskilsen! Synes du at garnet var godt å strikke med! Vurderer kjøp, men er i utgangspunktet litt skeptisk til silketweed, synes det er tregt å strikke med:)

 8. Lene says:

  Såååå fin… :-) Blir litt misunnelig her kjenner jeg… Kåre ønsker seg forresten strikka klær til Julius i bursdagsgave… hehe… Iallefall så ønsker jeg det for han.. hehe… Klem

 9. For en kjempefin genser. Den så skikkelig god ut med hette og den kragen som beskytter mot vind :) Skulle ønske jeg var så flink å strikke at jeg kunne få til noe sånt :) Kanskje en vakker dag…….Ha en fin kveld.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.