Koolhaas hat – en innrømmelse

Jeg er veldig sta, jeg trenger nemlig ikke lue. Men når man må være ute lenge hver eneste dag, og det til tider er veldig kaldt ute, er det bare å bite det i seg. Jeg trenger en lue. Mønsteret er Koolhas Hat av Jared Flood. Strikket i en tråd Rauma finull og en tråd Crystal Palace Yarns Kid Merino som jeg har fått av hobbygåsa. Lua ble utrolig myk og god, og nå tror jeg jammen meg at jeg trenger en lue til også, en baggy lue denne gangen. Fortsettelse følger… ;)

This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.

3 Responses to Koolhaas hat – en innrømmelse

 1. Brit says:

  Stilig lue, gleder meg til å se fortsettelsen :)

 2. Ruth@ says:

  Hei på deg…
  Lua ble kjempe fin, ja kjekt og inrømme at en fryser litt også da… Det er jo greit og ha flere luer og bytte på også…

 3. kath says:

  Lekker lue!!Ligger en award til deg i bloggen min:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.