Bloggtørke og hemmelig venn

Jada, langt mellom innleggene her om dagen. Hver gang jeg tenker på å blogge, så ender jeg opp med å finne et nytt strikkeprosjekt jeg bare MÅ begynne med. Og så har jeg fått en fantastisk hemmelig venn gave, og garnet, det er halvveis omgjort til en genser, som jeg begynte med når jeg egentlig tenkte å blogge hemmelig venn gaven. Rotete innlegg? Jepp, men jammen er jeg litt i tåka om dagen. Akkurat som den stakkars humla i forrige innlegg.

This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.