Hemmelig venn i juni

Hemmelig venn passer meg perfekt, jeg liker godt å gi noe til andre, og jeg synes det er veldig spennende å få noe i postkassa. Denne gangen var ikke ventetiden lang, jeg har allerede mottat gaven for juni. Det var to nøster frost, i deilig lillanyanser, flotte knapper, masse deilig te og et fint kort. Og hvem den hemmelige vennen er?! Jeg aner virkelig ikke…

This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.