Egendesignet kjole

Jeg skulle få besøk av ei lita frøken, og fikk så lyst til å strikke en liten kjole til henne. Men så fant jeg ikke et mønster jeg likte godt nok, så da ble dette til. Synes selv at den ble veldig søt, men irriterer meg stadig vekk over hvor ujevnt det blir når jeg strikker med tynn, tynn merinolammeull. Men godt for sånne søte små er det.

Søt kjole

This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.

One Response to Egendesignet kjole

  1. June says:

    takk for kjempefin kjole – og hun ble VELDIG søt i den :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.