Ballerinagleder

Jeg strikker opp alle smånøstene mine, og blant dem var et nøste med sisu glitter, i råååsa selvsagt. Ante ikke hva jeg skulle finne på, men så fikk jeg den smarte ideen om leggvarmere til frøkna. Det ble leggvarmere, og sammen med en rest Arwetta merino ble det jammen lommetøfler og. Og nå ser det ut som om frøkna har ballerinabein. :D

Leggvarmere

This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.

5 Responses to Ballerinagleder

 1. Ruth@ says:

  Hei på deg…
  Herlig disse ble ballering og prinsesse er jo flott…
  deilig og bli kvitt garn når det blir slike ting…
  Ha en fin uke…

 2. hobbymegher says:

  Herlig ! Ja, det ble jo virkelig ballerina ut av dette! :0)

 3. Lisbeth Bula says:

  Søte, søte!!!

 4. Bella says:

  rååååsa leggvarmere til en liten prinsesse kan jo aldri slå feil!
  Søte ble dem!
  God helg videre!

 5. ragnhild says:

  Å så fiiine!! :) En behøver ikke være liten frøken for å ville ha sånne ;) Har kjøpt meg rosa babysilk og faerytale fra DSA for å strikke meg sånn selv jeg! ;) Du lager masse fint – takk for titten i bloggen, og takk for hyggelig kommentar i min :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.