Sokkeglede

Endelig er datamaskinen min helt og fullt oppe og går igjen, så her er et innlegg fra meg! Sokker får man aldri nok av. Disse heter spring forward, og passer jo nå som våren gjør sitt inntog. Strikket i Opal suprise.

Og så et par strikket i et fantastisk garn som heter Bugga! Og garnfargene har navn etter insekt, og denne fargen heter stinkbug. Mønsteret denne gangen er Monkey og jeg er så fornøyd med disse deilige mykhetene av noen sokker.

This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.

3 Responses to Sokkeglede

 1. Hespetre says:

  Lekre sokker!
  Det var faktisk de spring forward-sokkene som gjorde at jeg endte med å lage mitt eget vårsokkemønster. Jeg fikk ikke strikkefastheten til å funke.

 2. livm says:

  Lekre sokker. Nå har jeg nesten bare strikket sjal, men noen sokker blir det jo innimellom. Skuffen kan jo ikke bli tom :-)

 3. Grete says:

  Veldig fine!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.