Garnfarging

I dag fikk jeg endelig fingeren ut, og farget litt garn. I en stor eske jeg har arvet, lå et ferdig hvitt hespe, og da ble det så enkelt å bare farge det.

Først bløtla jeg garnet, så tok jeg en pose kool aid i hver kjele, med vann og kokte opp. Så passet jeg på at hele hespet fikk litt farge på seg, før det ble liggende med en ende i hver kjele. Som vått var det ganske sterke farger, men når det tørket, ble det deilige pastellfarger. Nøstet opp så det ut som et lite sukkertøy. Tenker at dette garnet skal få bli votter.

(Jeg har allerede hespet opp hvitt sokkegarn som skal farges senere i kveld)

This entry was posted in Garnfarging, Kool Aid. Bookmark the permalink.

One Response to Garnfarging

  1. trinemamma says:

    Sukkersøte farger, og det kan jeg like .-)
    Flott blogg du har!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.