Sokker…

Jeg ser at det kan bli en del sokkeblogging, det strikkes mye sokker om dagen. Og om kvelden, og litt om natten. Disse var uformelle augustsokker, augustdusser og et veldig kjekt mønster å strikke, raggsokker med variasjon. Jeg strikket de ekstra lange, så de varmer godt oppover leggene om vinteren.

This entry was posted in DUSS2011, Strikking. Bookmark the permalink.

One Response to Sokker…

 1. Jarle Stubhaug Andersen says:

  Jeg er en ikke-personlig kristen mann på 50år. Grunnett minn Cerebralparese, sitter jeg i rullestol. Jeg betjener pcen, med hjelp av joystikk.

  Litt om Cerebralparese. Cerebralparese er ikke en sykdom men en jærneskade som kan oppstå enten før eller etter under eller etter føtselen. (viktig) Den hjerneskaden går verken på det mentale eller på det innerlekuelle.

  Jeg lager musikk på pecen. Jeg er vegitarianer og narturist. I år 2000 flyttet jeg og 4 andre unge rullestollbrukere inn i ett bofelleskap. Dette bofelleskapet var det første i sitt slag i hele landet. Hær har jeg fast personale som hjelper med de daglige gjøremål.

  Søker etter en dame/jente. En og være glad i. En å holde rundt både med og uten klær over alt i leiligheten.

  Ser frem til å høre fra deg.

  Med vennlig hilsen
  Jarle Stubhaug Andersen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.