Evighetsprosjektet

I september 2009 fikk jeg det for meg at jeg skulle strikke Eliasgenser til Eskil, og bestilte garn. Garnet kom og jeg begynte freidig med vrangborden. Og så ble den liggende i 1,5 år. I vinter rakk jeg opp vrangborden og begynte på en størrelse større, ryktene sa at den var liten i størrelsen. Denne gangen strikket jeg ferdig hele bolen, og begynte på en arm. Og la det bort, igjen. Nå tok jeg frem posen igjen, og gjorde en innsats for å få den ferdig. Har valgt litt mer ensfargede armer, færre tråder å sette fast små fingre i. Og så har jeg strikket halsen enkel i stedet for dobbel, Eskil får hetta når noe er trangt i halsen. Resultatet er en superfornøyd gutt!

This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.

6 Responses to Evighetsprosjektet

 1. Grete says:

  Kjempefin! Heldige Eskil!

 2. Jane says:

  Nyyyydelig!

 3. Hege says:

  Kjempefin genser!!
  Ser ut som en fornøyd gutt :)

 4. Elisabeth says:

  Men genseren ble veldig fin tross tiden det tok å få laget den, og gutten ser da veldig så fornøyd ut :) Husker jeg brukte litt tid på Gråtassgenseren, men det var vel helst all broderingen som tok tid….

 5. tante Lene says:

  Så fin da! :) Julius har maken! :) du er superflink!

 6. Grete says:

  Flott genser! Det var heldig at han ikke vokste fra den, han ser veldig stolt ut på bilder. Hilsen Grete

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.