Morlynn – oransj glede

Under eksamenslesing dukket det opp et sjalmønster jeg fikk så lyst til å prøve meg på, Morlynn. Jeg begynte med litt selvfarget oransj lammeuld, og så gikk jeg visst tom for det. Ok, inn i skuffer for å lete etter en annen oransj rest jeg visste jeg hadde et sted. Bingo. Fortsatte et godt stykke, og gikk tom for den og. Ok, man er da ikke rådløs. Inn på favorittnettbutikken, 123knit og bestille mer oransj lammeuld. Vente, vente, vente. Ah, endelig pakke i posten. Pakke opp, oi, ikke helt samme farge nei, men er man kreativ (eller liker å late som) så prøver man allikevel. Og resultatet, vakkert synes nå jeg.

Mønster: Morlynn
Garn: New Zealand lammeuld, det melerte er selvfarget
Pinner: 3,5 mm
Vekt: 100 gram

This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.

4 Responses to Morlynn – oransj glede

 1. Merete says:

  Veldig fint! Og de tre ulike sjatteringene skulle man tro var ment slik fra starten! Nydelig kantbord ytterst.

 2. Irene says:

  Å så vakkert!!!!

 3. Rubia says:

  For ett nydelig sjal.
  Likte fargeskiftene veldig godt!

 4. Ingeborg says:

  Så flink du er Hege! Nesten så jeg får lyst til at du lærer meg å strikke ;-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.