Mandags mårra blues

20140203-090227.jpg
Med sol og blå himmel for første gang på lenge, burde dette være en magisk dag. Heldigvis slipper jeg å nyte finværet, jeg skal holde meg inne og pleie forkjølelsen min. Måtte innom jobb en tur og levere litt papirer, og da stoppet jeg på Narvesen og kjøpte et blad og litt kos til dagen min.

20140203-090553.jpg

Gleder meg til å titte og lete etter inspirasjon. Har ikke kjøpt Dilla siden det første bladet, men det resulterte i en elsket kanin til minstepjokk. Den er strikket i duett tror jeg, herlig myk bomull/ull-blanding .

20140203-090732.jpg

Ønsker alle en riktig fin mandag og en flott første uke i februar!

This entry was posted in inspirasjon, pjatt, Strikking. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.