Enkel tunika aka rosa drøm

Jeg lar meg stadig vekk inspirere, og nå som alt er så lett tlgjengelig blir det mye inspirasjon. Det som inspirerer meg på strikkefronten for tiden, er ting jeg ikke pleier å strikke. Tykke pinner og tykt garn er ikke det jeg pleier å gjøre, men moro å gjøre litt annerledes (og så strikker jeg noen sokker på pinne 2,5 nå, sånn for å ikke bli helt sprø)

På instagram hadde Hakaha lagt ut en lekker tunika, og den hadde hun blogget også. Jeg fant oppskriften inne på Pickles.no og satte i gang med noen endringer. La opp litt flere masker, litt lenger mellom fellingene og resultatet ble en søt kjole i omtrent størrelse 4 år. Strikket i garn jeg hadde liggende, en tråd filalcona Arwetta og en tråd Sandnes Mini Palett (utgått, dessverre).

Photo 05.02.14 21 11 35

Photo 05.02.14 21 11 51

Resultatet ble veldig bra om jeg får si det selv. Har lagt opp til en til, frøkna her i huset ville visst også ha, og da er ikke mammaen vond å be.

This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.