Babysett

Jeg falt så for den lyse brune fargen jeg fikk i ei garnpakke fra Bånsull, og tenkte meg en gang at jeg ville bruke den i en omslagsjakke. Sammen med en brunfarge av nøstebarngarn synes jeg det ble knallfint – og jammen ble det ikke nok garn til ei lita bukse og. Oppskriftene er hentet fra nøstebarnboka mi. :)

Babysett

This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.

One Response to Babysett

  1. Marit says:

    De brunfargene var rett og slett nydelige sammen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.