Se min kjole!

Jeg kjøpte noe Louisa Harding garn. Litt sånn Kid merino aktig, men ikke helt. Det var litt løkker på det så jeg bestemte meg for å strikke en pusegenser til frøkna. En pusegenser ble til en kjole, mer garn ble bestilt og tilsammen gikk det 3,5 nøster til denne kjolen. Den er nok litt varm nå, så den blir nok en deilig tunika til høsten og vinteren.

This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.

2 Responses to Se min kjole!

  1. moni says:

    så fin kjole til den lille prinsessa:) Ønsker deg en nydelig søndag:)

  2. sissels says:

    flott kjole du har strikket, og jeg antar at den blir god og varm å ha på seg når høsten begynner å nærme seg igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.