Hemmelig venn i mai

Jeg har blitt med på en hemmelig venn runde igjen, og det angrer jeg slett ikke på. Jeg fikk en utrolig flott gave. 3 sjokolader som forsvant fort, det nytter visst ikke for små barn å se en sjokolade uten å spise den. 2 nøster med kidsilk og 2 nøster med stork, og litt deilig te! Storkgarnet la jeg oppi strikkeposen min for å begynne med en gang, det skal bli en søt sommertopp til frøkna.

Tusen takk til min hemmelige venn, som jeg tipper er Broderidilla?

Og så har jeg prøvd meg på en kake eller to i dag. Og den vanskeligste var suksesskake. Synes den ble ganske bra jeg, selv om jeg helst vil slippe å spise den. :)

This entry was posted in Strikking. Bookmark the permalink.

One Response to Hemmelig venn i mai

  1. Mamma says:

    hei på deg,, Syntes den så nydelig ut.. Bestiller en sånn til den 13 juni jeg ;)))))

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Please leave these two fields as-is:

Protected by Invisible Defender. Showed 403 to 233 701 bad guys.